Vraag van de klant

Het gloednieuwe gebouw gaf een overvloed aan mogelijkheden voor de inrichting. We kregen carte blanche en het was dus aan ons om met een creatief voorstel te komen. Wat een vertrouwen in ons! En deze opportuniteit om ons volledig te laten gaan en onze jarenlange ervaring te tonen gingen we zeker niet aan ons laten voorbijgaan.

Hageland hechtel eksel 013
Hageland hechtel eksel 014
Hageland hechtel eksel 016

Onze aanpak

Het gebouw oogt zeer hedendaags met grote raamprofielen wat zorgt voor veel zonlicht en warmte en afgewerkt met hout. Een mooi contrast met de betonnen constructie en de strakke witte geverfde muren. De indeling bestaat uit grote ruimtes die gescheiden worden door Ons idee was om het buitenbeeld, de natuur, naar binnen te krijgen. Past dat ook nog eens met dat Hechtel-Eksel de groenste gemeente van Vlaanderen is met als troeven het fietsen tussen de bomen en speelbossen in het Pijnven.

Hageland hechtel eksel 015
Hageland hechtel eksel 012
Hageland hechtel eksel 009

Plaats was hier geen probleem en dit maakte het dus ook gemakkelijk voor ons om leuke en knusse speelhoeken samen te stellen. Sommige om te ontspannen en andere om actief te klauteren en evenwichtsoefeningen te doen.

“Om alles zo goed bij elkaar te doen laten passen hebben we veel maatwerk toegepast zodat echt elk detail in het geheel past.”
Hageland hechtel eksel 004
Hageland hechtel eksel 005
Hageland hechtel eksel 002

Voor de grotere kinderen heeft dit gebouw een aparte ruimte waar we enkele hometrainers en een kickertafel hebben kunnen integreren maar ook een rustige studeerhoek waar niemand wordt gestoord met een hippe zitbank met graffiti patroon.

‘Leuk om carte blanche te krijgen en met het eerste voorstel de klant onmiddellijk te kunnen bekoren! Het mogen uitvoeren van begin tot einde is dan ook de kers op de taart.’
Hageland hechtel eksel 017
Hageland jpg 0000 hageland hechtel eksel 35
Zie je iets dat je graag meer in detail wil bekijken? Hier vind je de artikels terug op onze webshop.
Vragen?
Dit veld is verplicht.
Gelieve een correct e-mail in te vullen.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.