Contact

Heb jij een vraag voor ons? Ben je op zoek naar een product op maat? Of zijn jullie bezig met een (nieuwbouw)project waar je graag onze professionele hulp voor zou krijgen?

Dat kan! Onze vertegenwoordigers staan elke dag opnieuw klaar voor jou. Geen enkele vraag is ons te veel. Wij doen er steeds alles aan om aan jouw vraag te kunnen voldoen, gaande van een volledige projectinrichting, tot een product op maat of andere speciallekes.

Dit veld is verplicht.
Gelieve een correct e-mail in te vullen.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.

Ver­te­gen­woor­di­gers

Onze vertegenwoordigers staan elke dag opnieuw klaar voor jou. Geen enkele vraag is ons te veel. Wij doen er steeds alles aan om aan jouw vraag te kunnen voldoen, gaande van een volledige projectinrichting, tot een product op maat of andere speciallekes.

Silke Website
Amber 2021 bw
Ellen
Nick
Silke Willekens
specialisatie: Totaalinrichter van zowel kinderdagverblijven, naschoolse opvang als scholen

Na het behalen van mijn master in interieurarchitectuur in 2023, ben ik klaar om het Hageland educatief-team te versterken met frisse, vernieuwende ideeën. Ontwerpen met kleur en het subtiel naar voren brengen van de speelse kant van kinderen is iets waar ik van geniet. Het verwerken en visualiseren van klantenwensen tot in de puntjes is de uitdaging waar ik voor sta.

Amber Jamaer
specialisatie: Totaalinrichter van zowel kinderdagverblijven, naschoolse opvang als scholen

Als interieurvormgever probeer ik wel afgewogen beslissingen en creatief buikgevoel samen te brengen. Mijn hart maakt een sprongetje bij het zoeken en vinden van de juiste elementen binnen een ontwerp en de verwachting van de klant niet waar te maken, maar te overtreffen. En waar mijn hart sprongetjes maakt van creatieve interieurs, wordt het gestolen door kinderen. Hun lach, hun enthousiasme, hun speelsheid, maar vooral hun verbeeldingsvermogen maken van mezelf een creatiever persoon. Kinderen geven me de kleur en de inspiratie tot elk ontwerp.

Ellen Meyskens
specialisatie: Totaalinrichting van kinderdagverblijf en naschoolse opvang

"Ik werk als productmanager en vertegenwoordiger bij Hageland Educatief. De catalogus opmaken van a tot z, van begin tot eind en van voor naar achteren is mijn ultieme specialiteit. Door mijn uitgebreide productkennis kan ik makkelijk elke ruimte zoals een klas, kinderdagverblijf of kantoor inrichten naar ieders believen. Met mijn achtergrond als LO-BIO leerkracht vind ik ecologie en bewegen heel belangrijk. Mijn ontwerpen zullen dan ook altijd dynamisch en met oog voor de ontwikkeling van het kind zijn. De natuur brengt rust en die probeer ik ook heel graag naar binnen te trekken."

Nick Iatrakis
specialisatie: Totaalinrichter van zowel kinderdagverblijven, naschoolse opvang als scholen

Met mijn klantgerichte aanpak probeer ik steeds de visie van de klant tot leven te brengen met creatieve en functionele ontwerpen binnen het voorziene budget. Mijn ontwerpen zijn zowel strak als speels, en passen perfect in de hedendaagse gebouwen. Door mijn ervaring als interieurontwerper en projectleider in de bouwsector, neem ik een flinke dosis technisch inzicht en een specialisatie in maatwerk met me mee.