Onze aanpak.

Natuurlijk staan we je bij doorheen het hele proces. Van de eerste prille interieurplannen tot de dienst na verkoop.
1. Gesprek & analyse
2. Schets & ontwerp
3. Planning & plaatsing
4. Realisatie & nazorg
Onze aanpak 001
Analyse

Gesprek & analyse

U wenst uw gebouw op te frissen? Of u wilt een nieuw interieur? Zet uw dromen uiteen. Wij luisteren, noteren en adviseren op basis van onze jarenlange ervaring. Want perfectie ligt in de details. We gaan graven naar je wensen en mogelijk overstijgen we je eerste idee nog.

We starten met brainstormen zonder grenzen om zo precies te weten wat jouw ultieme wensen zijn. Het is belangrijk dat u al uw ideeën met ons deelt zodat we op basis daarvan kunnen kijken wat we kunnen voorstellen. Ook al kent u onze catalogus en denkt u dat sommige producten ontbreken in ons gamma dan kan er nog steeds naar maatwerk worden gekeken. Want maatwerk is onze grote troef.

Schets & ontwerp

Wij komen ter plaatse en meten alles grondig op. We geven uw interieurdroom concreet vorm in een of meerdere schetsen zodat u een visuele voorstelling krijgt van het mogelijke eindresultaat. Op basis hiervan gaan we samen met u dit ontwerp bijsturen totdat u 100% tevreden bent.

Onze artikels hebben een hoge kwaliteit en zijn gegarandeerd vrij van ftalaten- en bisfenol A. Ook voldoen ze aan de Europeese normen en hebben de nodige veiligheidscertificaten.

Hageland Educatief werkt met respect voor normen, waarden en gelijke kansen voor iedereen. Ons personeel én leveranciers delen dezelfde principes.

Zo spannen we ons in voor het milieu:
- We regelen het transport zo efficiënt mogelijk. Sinds kort werken we ook samen met CityDepot by BD Logistics. CityDepot is het eerste bedrijf in België dat een totaaloplossing biedt voor duurzame distributie van goederen naar de binnenstad en terug. Door deze samenwerking zetten we dus volop in voor een ecologische, economische en sociale duurzame samenleving én een beter service voor onze klanten.
- We gebruiken gerecycleerde en herbruikbare verpakkingen.
- We verbruiken minder energie door isolatie, warmtepompen en ecologische verlichting.
- We moedigen online bestellingen en e-facturatie aan om de papierberg te verkleinen.

Je kan zeggen dat het kleurenschema een ondersteuning is geworden bij het lesgeven. Het is een kwestie van het stimuleren van concentratie en leren van kinderen, door kleuren te introduceren die hun emotionele reacties weerspiegelen.

Als je bedenkt dat kleur een spectaculair effect heeft op ons geheugen en het leervermogen kan verbeteren, dan is zij een behoorlijk belangrijke factor in het ontwerp van een onderwijsruimte.

De kleur van de muren, vloeren, meubels en zelfs kleine details zoals hangrepen, leuningen en knoppen hebben een functie.

Pure natuurlijke kleuren zorgen voor kalmte in een volledig functioneel onderwijsgebouw. Voor oriëntatiedoeleinden verdient het de voorkeur om een kleurenplan voor elke afdeling te creëren.

Elk kind ontwikkelt zich anders, zelfs binnen een bepaalde leeftijdsgroep. Wij proberen steeds een uitdagende en inspirerende ruimte te ontwerpen waarin kinderen het vertrouwen krijgen zelf keuzes te maken en talenten te ontdekken. Op eigen tempo groeien, aangemoedigd en onder het goedkeurende oog van begeleiders die er elke dag met hart en ziel staan.

Een omgeving creëren waarin elk kind zichzelf kan zijn, dat is ons doel. Hiervoor werken we waar mogelijk met verschillende ruimtes en hoeken. Alles heeft een achterliggende gedachte: tot rust komen of juist aanzetten tot inspanning, activiteit en/of expressie. We vertrekken steeds van een functioneel en veilig ontwerp, waarin overzicht over de ruimte essentieel is. Maar we gaan ook visueel een stapje verder met de gedachte dat alles mogelijk is. Van maatwerk tot eigen designs, onze interieurvormgevers zorgen ervoor dat het gehele plaatje klopt.

Schets
Installatie 002

Planning & plaatsing

Zijn er verschillende betrokken partijen? Dan ondersteunen we u graag om hun goedkeuring voor uw project te verkrijgen en gieten het finaal in een digitaal plan. Onze eigen mensen doen de plaatsing zodat we steeds controle hebben over de afgeleverde kwaliteit waarvoor wij willen staan. Dit zijn ervaren monteurs met kennis van de materialen en liefde voor het vak. Alle afval wordt door ons terug meegenomen zodat uw ruimte ook meteen in gebruik te nemen is. Zonder zorgen en volledig veilig.

Realisatie & nazorg

Wanneer alles geïnstalleerd is komen onze vertegenwoordigers nog even ter plaatse om te kijken of alles naar wens is verlopen. Indien er toch iets niet volledig in orde is lossen we dat zo snel mogelijk op. Je hebt ook steeds recht op 2 jaar garantie op alle artikelen. We hebben ook steeds een klantendienst die paraat staat om u te helpen bij een probleem of andere vragen.

Vragen?
Dit veld is verplicht.
Gelieve een correct e-mail in te vullen.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.