Vraag van de klant

De komst van twee nieuwe klassen in een voormalige kinderopvang moet kinderen prikkelen en stimuleren vleugels te bouwen en ruimte bieden ze open te slaan. Een project waar we maar al te graag onze schouders mee onderzetten!

“Met, voor en door kinderen. Samen vleugels bouwen. Met zorg gedragen om te leren vliegen vanuit eigen kracht”.
Hageland oud turnhout 005
Hageland oud turnhout 006
Hageland oud turnhout 007
Hageland oud turnhout 010
Hageland oud turnhout 009

Onze oplossing

Onderwijs heeft gedurende de laatste decennia een hele evolutie gekend. De statische, lineaire verhouding tussen directie, leerkrachten en leerlingen heeft plaats gemaakt voor kernwoorden als samen, delen en betrokkenheid. Een klaslokaal op maat, waar leerlingen en leerkrachten zich kunnen verdiepen tussen elkaar. Om dit idee bij te staan kiezen we voor dynamische golftafels. Alleen of in groepjes geschakeld versterken ze een interactief klasgebeuren, steeds aanpasbaar aan de noden van elke activiteit en elk kind.

Hageland oud turnhout 006

verbonden
heid .

Een bonus is dat de architectuur van het gebouw dit versterkt door de glazen schuifwand die de twee klassen verbindt of elke klas afsluitbaar maakt.

Hageland oud turnhout 008

Voor de stoelen kiezen we voor de Gripz stoel in de accentkleur van de school: groen. Ze geven de ruimte een unieke, levendige aanblik en vormen een mooi accent tegen de prachtige oude tegelvloer!

Hageland oud turnhout 011

Maar een klas bestaat niet enkel uit leerlingen. Als leerkracht ben je de verbindende schakel en vorm je deel van het geheel. Een klassieke lesopstelling is verleden tijd. Door te voorzien in een mobiele sta en zittafel in combinatie met een lift bureaustoel creëren we een actieve, flexibele en ergonomische omgeving. Schakelen tussen staand lesgeven vooraan in de klas en zorg op maat, zittend tussen je leerlingen wordt eenvoudig waardoor elk kind maximaal ondersteund kan worden.

Zo leren kinderen niet enkel hun vleugels uit te slaan, maar op eigen kracht te vliegen, te zweven en te genieten van elke overwonnen grens.
Zie je iets dat je graag meer in detail wil bekijken? Hier vind je de artikels terug op onze webshop.
Vragen?
Dit veld is verplicht.
Gelieve een correct e-mail in te vullen.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.